Susisiekime: +37068553085 | vynuogininkuasociacija@gmail.com

2% parama

Prašymo pervesti iki 2 procentų pajamų mokesčio sumos Lietuvos vienetams, pagal Lietuvos Respublikos labdaros ir paramos įstatymą turintiems teisę gauti paramą, FR0512 forma. (Peržiūrėti formai, jums reikės programos Adobe Acrobat Reader, kurią galite parsisiųsti iš čia)

Norėdami paremti mūsų organizaciją 2% nuo gyventojų pajamų mokesčio, prašymą Jūs ar Jūsų įgaliotas asmuo iki šių metų gegužės 1 d. galite pateikti Jums patogiausiu būdu:

1. pateikti elektroniniu būdu;
    2. atsiųsti paštu.

Jei pagal GPMĮ nuostatas Jūs privalote mokesčių administratoriui pateikti metinę pajamų mokesčio deklaraciją, prašymas nustatytu laiku turi būti pateikiamas kartu su ta deklaracija.

Prašymą pateikus įprastu būdu (tiesiogiai arba paštu), Jūsų paramą mes gausime iki šių metų lapkričio 15 d., tačiau jei jį pateiksite elektroniniu būdu – parama mus pasieks greičiau – jau liepos mėnesį, todėl nuo šio būdo ir pradėsime.

1. Norėdami pateikti prašymą elektroniniu būdu, užsiregistruokite elektroninio deklaravimo sistemoje:https://deklaravimas.vmi.lt (tai ypač patogu asmenims, kurie naudojasi bet kurio iš Lietuvos bankų elektroninės bankininkystės sistema). Prisijungę prie sistemos, skiltyje „Deklaravimas“ pasirinkite „Pradėti naują“, tuomet pasirinkite būdą, kuriuo norite pildyti formą (galima ir on-line) ir „Nauja deklaracija tuščia“. Jums leis pasirinkti formą – paspauskite ant formos FR0512 v.1. Jums tereikia užpildyti 1-12 ir 15 laukelius (kai kurie iš jų bus jau paruošti sistemos), pateikiant asmeninius ir VšĮ „Vynuogininkų asociacija“ duomenis. Baigus pildyti, paspauskite mygtuką „Užbaigti pildymą“ ir persiųskite sistemai. Apie tai, ar prašymas priimtas, ar atmestas (jei buvo klaidų) Jūs būsite informuoti.

2. Norėdami siųsti formą į AVMI paštu, atlikite sekančius žingsnius:

• išsaugokite savo kompiuteryje formą FR0512 ir ją atspausdinkite;
• prašymą galima užpildyti tiek ranka, tiek kompiuteriniu būdu. Į šią formą DIDŽIOSIOMIS raidėmis įrašykite savo vardą, pavardę, asmens kodą, adresą, telefoną, el. paštą, datą bei mūsų (kaip paramos gavėjo) duomenis:

Vynuogininkų Asociacija
Vytauto g. 19, 21105 Trakai, Lithuania
Įmonės kodas 302325472
A. s. Nr. LT81 4010 0427 0047 6111 AB DnB bankas

• įdėkite formą į voką ir išsiųskite savo AVMI (adresai nurodyti čia).

Dėkojame, kad prisidedate prie vynuogių auginimo plėtojimo Lietuvoje!